Despre noi

      Floraland SRL

Este o companie fondata in anul 2008, care si-a propus sa recomande si sa furnizeze cele mai bune produse pentru clienti. O societate de brokeraj seminte si rasaduri de flori, creata pentru a umple un gol pe piata firmelor ce deservesc producatorii de flori din intreaga tara. Abordarea noastra a fost fundamentata dupa conceptul de a merge personal la sediul clientilor nostri, dandu-ne astfel seama mult mai bine, de calitatea produselor si nivelul serviciilor necesare pentru a contribui la succesul lor.
      Intr-o scurta perioada de timp, firma noastra s-a dezvoltat devenind un important distribuitor de material saditor floricol pe piata din Romania. Ingredientele care au contribuit la aceasta crestere, sunt in esenta urmatoarele: oameni talentati si dedicati muncii lor, produse unice de calitate superioara achizitionate din intreaga Europa, o mare grija pentru asigurarea unui cost eficient productiei de plante de calitate, si cel mai important, o intelegere adevarata a pietei competitive de astazi  in care clientii nostri sa prospere.
      Ne simtim privilegiati pentru ca lucram indeaproape cu cei mai importanti producatori din Europa care se ocupa cu ameliorarea si producerea de seminte si rasaduri.
      Compania noastra lucreaza constant la construirea de noi parteneriate si consolidarea celor existente deja. Noi am inteles toate posibilitatile pe care le avem la indemana pentru a face fata adversitatilor cu care se confrunta clientii nostri, pe aceasta piata competitiva.
Alegeti Floraland sa lucreze pentru dumneavoastra, pentru a va pastra si imbunatati profitul.