Witcher 3

★★★★☆ 240 reviews
"

Introducere

The Witcher 3: Wild Hunt este un joc de rol de acțiune din 2015 dezvoltat și publicat de CD Projekt Red. Este a treia tranșă din seria Witcher, o continuare a jocului din 2011 The Witcher 2: Assassins of Kings. Jocul este stabilit într -o lume bazată pe mitologia slavă și îl urmărește pe Geralt din Rivia, un vrăjitor, un vânător de monștri profesioniști, în căutarea fiicei sale adoptate, Ciri. Jocul a fost lansat pentru Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox One în mai 2015, cu o versiune pentru Nintendo Switch urmând în octombrie 2017.

The Witcher 3 Wild Hunt: o scurtă privire de ansamblu

The Witcher 3: Wild Hunt este un joc de rol de acțiune dezvoltat de CD Projekt Red și publicat de Namco Bandai Games. Este a treia tranșă din seria de jocuri video Witcher și continuarea The Witcher 2 din 2011: Assassins of Kings. Jocul a fost lansat pentru Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox One pe 19 mai 2015.

The Witcher 3 este stabilit într -o lume inspirată de mitologia slavă și urmează Geralt din Rivia, un vrăjitor, un vânător de monstru profesionist, în călătoria sa pentru a -și găsi fiica adoptată, Ciri. Jocul prezintă un mediu mondial mare, deschis, pe care jucătorii îl pot explora liber. Jocul prezintă, de asemenea, o varietate de căutări laterale, care pot fi finalizate pe lângă povestea principală.

The Witcher 3 a primit aclamări critice, criticii lăudând povestea jocului, personajele, designul mondial și lupta. Jocul a fost un succes comercial, vânzând peste 40 de milioane de exemplare la nivel mondial.

III. The Witcher 3 Wild Hunt's Story

The Witcher 3: Povestea lui Wild Hunt este stabilită într -o lume numită Continent, care se bazează pe Europa medievală. Jocul urmărește povestea lui Geralt din Rivia, un vrăjitor, un vânător de monștri profesioniști. Geralt este însărcinat să -și găsească fiica adoptată, Ciri, care este vânată de Wild Hunt, un grup de alte ființe mondiale.

Povestea The Witcher 3: Wild Hunt este complexă și ramificată, iar jucătorii pot face o serie de opțiuni care vor afecta rezultatul jocului. Jocul prezintă, de asemenea, o serie de căutări laterale care pot fi finalizate pe lângă povestea principală.

The Witcher 3: Povestea lui Wild Hunt a fost lăudată de critici pentru profunzimea, complexitatea și natura ramificată. Jocul a fost, de asemenea, lăudat pentru personajele sale, care sunt bine dezvoltate și memorabile.

iv. Personajele Witcher 3 Wild Hunt

The Witcher 3 Wild Hunt prezintă o distribuție mare de personaje, atât majore, cât și minore. Personajele principale includ Geralt din Rivia, Yennefer din Vengerberg, Ciri, Triss Merigold, Dandelion și Zoltan Chivay. Alte personaje notabile includ Emhyr Var Emreis, The White Wolf, Regis, Letho of Gulet și Gaunter O'Dimm.

personajele din vânătoarea sălbatică Witcher 3 sunt complexe și bine dezvoltate. Toate sunt defecte, dar sunt, de asemenea, toate profund umane. Relațiile personajelor între ele sunt, de asemenea, complexe și nuanțate. Relațiile dintre Geralt și Yennefer, Geralt și Ciri și Geralt și Triss sunt explorate în profunzime.

Personajele din The Witcher 3 Wild Hunt sunt unul dintre motivele principale pentru care jocul este atât de reușit. Sunt memorabile și relatabile și fac ca lumea jocului să se simtă reală și vie.

v. The Witcher 3 Wild Hunt's Gameplay

The Witcher 3 Wild Hunt's Gameplay este un amestec de acțiune, jocuri de rol și explorare. Jucătorii îl controlează pe Geralt din Rivia, un vrăjitor, un vânător de monștri profesioniști, în timp ce călătorește în întreaga lume a Vrăjitoriei 3 Vânătoare, completând căutări, luptând cu dușmani și interacționând cu personaje non-jucător.

Jocul prezintă o mare varietate de arme și vrăji pe care jucătorii le pot folosi pentru a lupta împotriva inamicilor. Sistemul de luptă este complex și permite o varietate de strategii diferite. Jucătorii își pot folosi, de asemenea, simțurile vrăjitorilor pentru a urmări inamicii și a găsi obiecte ascunse.

Jocul prezintă, de asemenea, un sistem profund și complex de meșteșuguri. Jucătorii pot folosi materiale pe care le găsesc în lume pentru a crea arme, armuri, poțiuni și alte articole. Sistemul de artizanat este esențial pentru jucătorii care doresc să aibă succes în joc.

The Witcher 3 Wild Hunt's Gameplay este unul dintre cele mai puternice aspecte ale sale. Jocul oferă o mare varietate de activități pentru ca jucătorii să se implice, iar sistemul de luptă este atât provocator, cât și plin de satisfacții. Sistemul de artizanat este, de asemenea, profund și complex și adaugă multă adâncime jocului.

vi. The Witcher 3 Wild Hunt's Graphics

The Witcher 3 Wild Hunt's Graphics este considerat a fi unele dintre cele mai bune din industria jocurilor video. Jocul folosește un motor proprietar numit RedEngine 3, care a fost dezvoltat special pentru The Witcher 3. Motorul permite un nivel ridicat de detalii și realism și este capabil să redea câteva imagini uimitoare. Lumea jocului este incredibil de detaliată, iar personajele sunt incredibil de reale. Iluminarea și umbrele sunt, de asemenea, foarte realiste, iar efectele meteorologice sunt incredibil de imersive. În general, graficele din The Witcher 3 Wild Hunt sunt cu adevărat o vedere de văzut.

vii. The Witcher 3 Wild Hunt's Music

Muzica din The Witcher 3 Wild Hunt este o componentă critică a atmosferei și imersiunii jocului. Coloana sonoră a fost compusă de Marcin Przybyłowicz, care a lucrat și la coloanele sonore pentru alte jocuri vrăjitoare, precum și alte titluri populare, cum ar fi The Last of Us și Gears of War. Muzica din The Witcher 3 Wild Hunt este un amestec de elemente orchestrale, electronice și populare și surprinde perfect lumea întunecată, gresie și adesea frumoasă a jocului. Coloana sonoră este obișnuită, de asemenea, cu un mare efect în numeroasele decupaje ale jocului, contribuind la crearea unui sentiment de dramă și emoție.

Una dintre cele mai memorabile piese de muzică din The Witcher 3 Wild Hunt este tema principală, care se cântă în timpul deschiderii cinematografice a jocului. Tema principală este o muzică puternică și agitată, care surprinde perfect domeniul de aplicare epic al jocului. Alte piese notabile de muzică din coloana sonoră includ „Câmpurile lui Ard Skellig”, care este o piesă frumoasă și pașnică, care evocă peisajele luxuriante și verzi ale jocului; „Insula Mists”, care este o piesă bântuitoare și atmosferică care reflectă atmosfera întunecată și misterioasă a jocului; și „Doamne Of The Wood”, care este o piesă jucăușă și optimă care reflectă partea capricioasă a jocului.

Muzica din The Witcher 3 Wild Hunt este un factor major care contribuie la succesul general al jocului. Coloana sonoră este atât frumoasă, cât și evocatoare și ajută la crearea unei experiențe cu adevărat imersive pentru jucători.

viii. The Witcher 3 Wild Hunt's Legacy

The Witcher 3 Wild Hunt a avut o moștenire durabilă în industria jocurilor video. Este considerat pe scară largă ca unul dintre cele mai bune jocuri făcute vreodată, iar succesul său a contribuit la popularizarea genului RPG din lumea deschisă. Povestea bogată a jocului, personajele și lumea au inspirat nenumărate alte jocuri, iar jocul său inovator a stabilit un nou standard pentru ceea ce este posibil în RPG-urile deschise. The Witcher 3 Wild Hunt este un joc cu adevărat inovator, care va continua să fie amintit pentru anii următori.

ix. The Witcher 3 Wild Hunt's Legacy

The Witcher 3: Vânătoarea sălbatică a fost un succes critic și comercial, vânzând peste 40 de milioane de exemplare în întreaga lume. A fost lăudată pentru povestea sa profundă și captivantă, pentru lumea sa vastă și detaliată și pentru personajele sale bine dezvoltate. Jocul a fost, de asemenea, lăudat pentru jocul său inovator, care permite jucătorilor să exploreze lumea într -o varietate de moduri. The Witcher 3: Wild Hunt a avut un impact semnificativ asupra industriei jocurilor video. A ajutat la popularizarea RPG-urilor deschise și a stabilit un nou standard pentru ceea ce jucătorii se pot aștepta de la aceste tipuri de jocuri. Jocul a inspirat, de asemenea, o serie de alte jocuri, inclusiv The Legend of Zelda: Breath of the Wild și Elden Ring. The Witcher 3: Wild Hunt este considerat a fi unul dintre cele mai mari jocuri video din toate timpurile. Este o realizare de reper în istoria jocurilor și este sigur că va continua să se bucure de jucători pentru mulți ani următori.

"