Zelda breath of the wild

★★★★☆ 124 reviews

Introducere

The Legend of Zelda: Breath of the Wild este un joc de acțiune-aventură dezvoltat și publicat de Nintendo pentru Nintendo Switch. Este cel de -al cincisprezecelea titlu din seria principală The Legend of Zelda, iar primul din seria care va fi lansat pe o consolă de acasă din 2011 The Legend of Zelda: Skyward Sword. Breath of the Wild a fost lansat la nivel mondial pe 3 martie 2017.

II. Gameplay

Gameplay of Breath of the Wild este un joc de aventură de acțiune deschisă. Jucătorul îl controlează pe Link, care a fost exilat de acasă, Hyrule, și trebuie să călătorească pe pământ pentru a restabili cele patru fiare divine și a -l învinge pe Ganon, principalul antagonist al jocului.

Jocul prezintă o lume mare, deschisă, care poate fi explorată liber de către jucător. Lumea este împărțită în mai multe regiuni, fiecare cu propriul său climat și geografie unic. Jucătorul poate călători între regiuni pe jos, călare sau folosind o varietate de alte mijloace de transport, cum ar fi bărci, planuri și baloane.

Jocul prezintă, de asemenea, o varietate de arme, obiecte și armuri diferite pe care jucătorul le poate folosi pentru a lupta împotriva inamicilor, a rezolva puzzle -uri și a explora lumea. De asemenea, jucătorul își poate actualiza armele și armurile colectând materiale și artizanat la un fierărie.

Breath of the Wild a primit aclamări critice pentru designul său deschis, jocul său inovator și graficele sale frumoase. Jocul a fost un succes comercial, vânzând peste 25 de milioane de exemplare la nivel mondial.

III. Poveste

Povestea lui Breath of the Wild are loc la 100 de ani de la evenimentele din Ocarina Timpului, într -o lume care a fost răvășită de marea calamitate. Personajul jucătorului, Link, se trezește dintr-un somn de 100 de ani și trebuie să pornească într-o călătorie pentru a restabili Regatul Hyrule și a învinge Ganon, sursa calamității.

Pe parcurs, Link va întâlni o varietate de personaje, inclusiv prințesa Zelda, IMPA și cei patru campioni: Daruk, Mipha, Revali și Urbosa. El va afla, de asemenea, despre istoria lui Hyrule și a calamității și, în cele din urmă, va veni față în față cu Ganon în bătălia finală.

Povestea lui Breath of the Wild este una complexă și nuanțată și este plină de răsuciri și viraje. Este o poveste despre pierdere, speranță și răscumpărare și este o poveste care va rămâne cu tine mult timp după ce ai terminat jocul.

personaje

personajele din Legenda Zelda: Breath of the Wild sunt un grup divers și interesant.

personajul principal, Link, este un protagonist tăcut pe care jucătorii îl pot controla prin joc. Este un spadasin și arcaș priceput și trebuie să -și folosească abilitățile pentru a învinge inamicii și a rezolva puzzle -uri.

Alte personaje majore din joc includ Zelda, Prințesa lui Hyrule; Impa, tutorele lui Zelda; și Revali, un războinic Rito. Fiecare personaj are propria personalitate și motivații unice și toate joacă un rol important în poveste.

personajele din Breath of the Wild sunt bine dezvoltate și memorabile și ajută la a face din joc o experiență cu adevărat imersivă.

v. Lume

Lumea Breath of the Wild este vastă și deschisă, iar jucătorii sunt liberi să o exploreze în ritmul lor. Lumea este împărțită în mai multe regiuni, fiecare cu propriul său climat și geografie unic. Jucătorii pot găsi o varietate de biomi diferiți în joc, inclusiv păduri, deșerturi, munți și câmpuri de zăpadă. Există, de asemenea, o serie de temnițe și sfinte diferite de explorat.

Lumea Breath of the Wild este plină de secrete și comori ascunse. Jucătorii pot găsi obiecte, arme și armuri prin explorarea lumii. De asemenea, pot găsi piepturi de comori, care conțin obiecte valoroase.

Lumea Breath of the Wild este un loc frumos și imersiv pentru a explora. Jucătorii pot petrece ore întregi explorând lumea și descoperind lucruri noi.

vi. Muzică

Muzica Breath of the Wild a fost compusă de Koji Kondo, care a compus și muzica pentru alte jocuri Zelda . Coloana sonoră a fost lansată pe 3 martie 2017 și a fost întâmpinată cu aclamări critice. Criticii au lăudat muzica pentru frumusețea, varietatea și modul în care a ajutat la crearea atmosferei jocului. Coloana sonoră a fost nominalizată la un premiu Grammy pentru cea mai bună coloană sonoră pentru media vizuală la cea de -a 60 -a anuală a premiilor Grammy.

Muzica Breath of the Wild este împărțită în două categorii principale: Muzica Overworld și muzica Dungeon. Muzica Overworld este cântată în lumea deschisă, în timp ce muzica temniței este cântată în Dungeons. Muzica Overworld este de obicei mai ambientală și mai atmosferică, în timp ce muzica temniței este mai intensă și plină de acțiune.

Muzica Breath of the Wild este de asemenea folosită pentru a transmite povestea și personajele jocului. De exemplu, muzica care joacă când Link întâlnește Zelda pentru prima dată este atât frumoasă, cât și tristă și ajută la transmiterea greutății emoționale a momentului.

Muzica Breath of the Wild este o parte majoră a experienței jocului și ajută la crearea atmosferei unice a jocului. Coloana sonoră este o lucrare de artă frumoasă și memorabilă și este una dintre cele mai bune coloane sonore ale jocurilor video din toate timpurile.

vii. Grafică

Graficele din Breath of the Wild sunt uimitoare și sunt considerate a fi unele dintre cele mai bune din industria jocurilor video. Jocul folosește un stil de artă cu umbră cel care îi oferă un aspect unic și elegant. Lumea este incredibil de detaliată și sunt multe de explorat. Modelele de personaje sunt, de asemenea, foarte bine făcute, iar animațiile sunt netede și fluide.

ix. Moștenire

Moștenirea legendei Zelda: Breath of the Wild a fost copleșitor de pozitivă. Jocul a fost lăudat pentru designul său inovator deschis, sistemul său de luptă provocator și vizualele sale frumoase. De asemenea, a fost lăudat pentru povestea sa emoțională și pentru personajele sale memorabile. Jocul a fost un succes comercial, vânzând peste 25 de milioane de exemplare la nivel mondial. De asemenea, a câștigat numeroase premii, inclusiv Game of the Year din mai multe publicații. Moștenirea Breath of the Wild este probabil să continue mulți ani următori. Jocul a inspirat o nouă generație de fani Zelda și a stabilit un nou standard pentru jocurile deschise.

x. Concluzie

The Legend of Zelda: Breath of the Wild este o capodoperă a designului jocurilor video. Este un joc inovator, provocator și frumos, care va fi amintit pentru anii următori.

cuvinte cheie LSI

* Breath of the Wild Legacy * Zelda Breath of the Wild Legacy * Zelda Legacy * Moștenirea lumii deschise * moștenire a jocurilor video * Moștenire de explorare

IX. Moștenire

Legenda Zelda: Breath of the Wild a fost un succes critic și comercial, vânzând peste 25 de milioane de exemplare în întreaga lume. A fost lăudat pentru designul său deschis, pentru jocul său inovator și pentru frumoasa sa grafică. Jocul a fost, de asemenea, creditat cu revitalizarea francizei Zelda și inspirarea unei noi generații de jucători.

Breath of the Wild a primit numeroase premii, inclusiv Game of the Year din mai multe publicații. De asemenea, a fost introdus în World Video Game Hall of Fame. Succesul jocului a dus la lansarea mai multor secvențe și spin-off-uri, precum și la o nouă serie animată.

Breath of the Wild a avut un impact semnificativ asupra industriei jocurilor video. A ajutat la popularizarea jocurilor deschise și a inspirat alți dezvoltatori să creeze jocuri mai ambițioase și inovatoare. De asemenea, jocul a ajutat la ridicarea barului pentru ceea ce este considerat un joc video minunat.

Breath of the Wild este un joc de reper care a avut un impact profund asupra industriei jocurilor video. Este un joc care va fi amintit pentru anii următori.