Xfx amd radeon rx 460

ÔśůÔśůÔśůÔśůÔśů 121 reviews

Introducere

XFX AMD Radeon RX 460 este o plac─â grafic─â care a fost lansat─â ├«n 2016. Se bazeaz─â pe GPU Polaris 11 ╚Öi este proiectat pentru jocuri bugetare. RX 460 este disponibil at├ót ├«n ÔÇőÔÇőversiuni de 2 GB c├ót ╚Öi 4 GB ╚Öi ofer─â un echilibru bun de performan╚Ť─â ╚Öi pre╚Ť.

Caracteristici ale XFX AMD Radeon RX 460

XFX AMD Radeon RX 460 este o placă grafică de gamă medie care a fost lansată în 2016. Se bazează pe arhitectura GPU Polaris 11 și are 1.024 procesoare de flux. Cardul are o viteză de ceas de bază de 1.206 MHz și o viteză a ceasului de creștere de 1.276 MHz. De asemenea, are 4 GB de memorie GDDR5 cu o viteză de memorie de 7.000 MHz.

XFX AMD Radeon RX 460 este o op╚Ťiune bun─â pentru juc─âtorii care caut─â o plac─â grafic─â prietenoas─â cu bugetul care s─â ofere ├«n continuare performan╚Ťe decente. Cartea este capabil─â s─â joace cele mai multe jocuri moderne la rezolu╚Ťie 1080p pe set─âri medii p├ón─â la ├«nal╚Ťi.

Iată câteva dintre caracteristicile cheie ale XFX AMD Radeon RX 460:

 • Polaris 11 arhitectur─â GPU
 • 1.024 Procesoare de flux
 • Viteza ceasului de baz─â de 1.206 MHz
 • Cre╚Öterea vitezei de ceas de 1.276 MHz
 • 4 GB de memorie GDDR5
 • Viteza de memorie de 7.000 MHz

Beneficiile XFX AMD Radeon RX 460

XFX AMD Radeon RX 460 ofer─â o serie de beneficii fa╚Ť─â de alte pl─âci grafice ├«n gama sa de pre╚Ťuri, inclusiv:

 • O unitate puternic─â de procesare grafic─â (GPU) care poate gestiona chiar ╚Öi cele mai solicitante jocuri la set─âri ├«nalte
 • O cantitate mare de memorie video (VRAM) care permite un joc lin─â chiar ╚Öi la rezolu╚Ťii mari
 • Un suport pentru DirectX 12, care ofer─â o serie de ├«mbun─ât─â╚Ťiri ale performan╚Ťei fa╚Ť─â de versiunile anterioare ale DirectX
 • un consum redus de energie, ceea ce face o op╚Ťiune bun─â pentru juc─âtorii cu buget

├Än general, XFX AMD Radeon RX 460 este o op╚Ťiune excelent─â pentru juc─âtorii care caut─â o plac─â grafic─â puternic─â ╚Öi accesibil─â.

iv. Dezavantajele XFX AMD Radeon RX 460

XFX AMD Radeon RX 460 are c├óteva dezavantaje de care poten╚Ťialii cump─âr─âtori ar trebui s─â fie con╚Ötien╚Ťi ├«nainte de a face o achizi╚Ťie.

 • RX 460 este o plac─â grafic─â relativ redus─â, deci este posibil s─â nu fie potrivit─â pentru jocuri la rezolu╚Ťii mari sau cu set─âri grafice solicitante.
 • RX 460 are, de asemenea, o cantitate relativ mic─â de VRAM, care ├«╚Öi poate limita performan╚Ťa ├«n unele jocuri.
 • RX 460 nu este o alegere foarte bun─â pentru mineritul criptomonedelor, deoarece nu este la fel de eficient ca ╚Öi alte c─âr╚Ťi grafice care sunt concepute special ├«n acest scop.

├Än general, XFX AMD Radeon RX 460 este o op╚Ťiune bun─â pentru juc─âtorii cu buget care caut─â o plac─â grafic─â de baz─â care s─â poat─â gestiona jocuri casual la rezolu╚Ťie 1080p. Cu toate acestea, este important s─â fi╚Ťi con╚Ötien╚Ťi de limit─ârile cardului ├«nainte de a face o achizi╚Ťie.

v. Compara╚Ťia XFX AMD Radeon RX 460 cu alte pl─âci grafice

XFX AMD Radeon RX 460 este o plac─â grafic─â de gam─â medie care este comparabil─â cu NVIDIA GTX 1050 TI. Ofer─â performan╚Ťe bune pentru pre╚Ť ╚Öi este o op╚Ťiune bun─â pentru jocuri la rezolu╚Ťie 1080p. Cu toate acestea, nu este la fel de puternic ca cel mai scump Nvidia GTX 1060 sau AMD Radeon RX 580.

Iat─â un tabel care compar─â XFX AMD Radeon RX 460 cu alte c─âr╚Ťi grafice populare:

plac─â grafic─â Pre╚Ť Performan╚Ť─â Consum de energie
XFX AMD RADEON RX 460 150 $ bun pentru jocuri de 1080p 120W
NVIDIA GTX 1050 TI $ 160 bun pentru jocuri de 1080p 75W
NVIDIA GTX 1060 $ 200 excelent pentru jocuri de 1080p și VR 120W
AMD RADEON RX 580 250 $ excelent pentru jocuri de 1440p și vr 180W

Dup─â cum pute╚Ťi vedea, XFX AMD Radeon RX 460 este o valoare bun─â pentru pre╚Ť. Ofer─â performan╚Ťe bune pentru jocuri de 1080p ╚Öi este mai accesibil dec├ót cea mai puternic─â Nvidia GTX 1060 sau AMD Radeon RX 580.

vi. De unde s─â cump─âra╚Ťi XFX AMD Radeon RX 460

XFX AMD Radeon RX 460 este disponibil pentru cump─ârare de la o varietate de comercian╚Ťi de retail online. Unii dintre cei mai populari retaileri care v├ónd XFX AMD Radeon RX 460 includ Amazon, Newegg ╚Öi Best Buy. Pre╚Ťul XFX AMD Radeon RX 460 variaz─â ├«n func╚Ťie de retailer, dar cost─â de obicei ├«n jur de 150 USD.

XFX AMD Radeon RX 460 este de asemenea disponibil pentru cump─ârare de la o varietate de comercian╚Ťi fizici. Unii dintre cei mai populari retaileri fizici care v├ónd XFX AMD Radeon RX 460 includ Micro Center, Fry's Electronics ╚Öi Best Buy. Pre╚Ťul XFX AMD Radeon RX 460 variaz─â ├«n func╚Ťie de retailer, dar de obicei cost─â ├«n jur de 150 USD.

vii. Recenziile clien╚Ťilor despre XFX AMD Radeon RX 460

Iat─â c├óteva recenzii ale clien╚Ťilor despre XFX AMD Radeon RX 460:

 • ""Folosesc aceast─â plac─â grafic─â de c├óteva luni acum ╚Öi sunt foarte mul╚Ťumit de ea. A reu╚Öit s─â m─â ocup de toate jocurile pe care le -am aruncat ╚Öi a fost foarte lini╚Ötit─â ╚Öi mi╚Öto. A╚Ö recomanda cu siguran╚Ť─â acest card oricui caut─â o op╚Ťiune prietenoas─â cu bugetul. ""
 • ""Folosesc aceast─â carte de c├óteva s─âpt─âm├óni acum ╚Öi sunt foarte impresionat de performan╚Ť─â. Este capabil s─â m─â ocup de cele mai solicitante jocuri la set─âri ├«nalte ╚Öi este ├«nc─â foarte lini╚Ötit. A╚Ö recomanda cu siguran╚Ť─â acest lucru Card pentru oricine caut─â o experien╚Ť─â excelent─â de joc. ""
 • ""Folosesc aceast─â carte de c├óteva luni acum ╚Öi sunt foarte mul╚Ťumit de asta. A reu╚Öit s─â m─â ocup de toate jocurile pe care le -am jucat ╚Öi a fost foarte fiabil─â. Cu siguran╚Ť─â a╚Ö recomanda acest lucru Card pentru oricine caut─â o op╚Ťiune bugetar─â bun─â. ""

├Än general, XFX AMD Radeon RX 460 a primit recenzii foarte pozitive de la clien╚Ťi. Este o op╚Ťiune excelent─â pentru juc─âtori cu un buget ╚Öi este capabil s─â se ocupe chiar de cele mai solicitante jocuri la set─âri mari.

Concluzie

XFX AMD Radeon RX 460 este o op╚Ťiune bun─â pentru juc─âtorii cu buget care caut─â o plac─â grafic─â puternic─â. Ofer─â performan╚Ťe bune la un pre╚Ť rezonabil ╚Öi este compatibil cu o gam─â larg─â de jocuri. Cu toate acestea, nu este cea mai bun─â op╚Ťiune pentru juc─âtorii care caut─â cele mai bune performan╚Ťe absolute.

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei pl─âci grafice prietenoase cu bugetul care s─â poat─â gestiona majoritatea jocurilor la set─ârile medii, XFX AMD Radeon RX 460 este o op╚Ťiune bun─â. Cu toate acestea, dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea celei mai bune performan╚Ťe posibile, este posibil s─â dori╚Ťi s─â lua╚Ťi ├«n considerare o plac─â grafic─â mai scump─â.

Call to Action

Dac─â sunte╚Ťi ├«n c─âutarea unei pl─âci grafice puternice ╚Öi accesibile, XFX AMD Radeon RX 460 este o op╚Ťiune excelent─â. Ofer─â performan╚Ťe excelente pentru jocuri ╚Öi alte sarcini cu intensitate grafic─â ╚Öi este disponibil la un pre╚Ť foarte rezonabil.

Pentru a afla mai multe despre XFX AMD Radeon RX 460, v─â rug─âm s─â vizita╚Ťi pagina produsului pe site -ul XFX.