Wow battle for azeroth

★★★★☆ 186 reviews

Istoria lumii lui Warcraft: Battle for Azeroth

World of Warcraft: Battle for Azeroth este al șaptelea pachet de expansiune pentru jocul de roluri de rol online multiplayer (MMORPG) World of Warcraft. Acesta a fost anunțat la Blizzcon 2017 și lansat pe 14 august 2018. Extinderea are loc în lumea Azeroth, unde Alianța și Horda sunt din nou în război. Extinderea introduce două noi curse redabile, Kul Tirans pentru Alianță și Troll -urile Zandalari pentru hoardă, precum și un nou continent, Kul Tiras, pentru Alianță și Zandalar pentru Horde.

Istoria lui World of Warcraft: Battle for Azeroth

World of Warcraft: Battle for Azeroth este al șaptelea pachet de expansiune pentru jocul de roluri de rol online multiplayer (MMORPG) World of Warcraft. Acesta a fost anunțat la Blizzcon 2017 și lansat pe 14 august 2018. Extinderea are loc în lumea Azeroth, unde Alianța și Horda sunt din nou în război asupra soartei lumii.

Expansiunea introduce un nou continent numit Kul Tiras, care este acasă la regatul uman al Kul Tiras. Jucătorii pot explora noi zone, completează noi căutări și pot lupta cu noii dușmani în Kul Tiras. Extinderea introduce, de asemenea, un nou raid numit Uldir, care este situat în ruinele unui vechi oraș Titan.

World of Warcraft: Bătălia pentru Azeroth a fost întâmpinată cu recenzii mixte din partea criticilor. Unii critici au lăudat noul conținut și caracteristici ale expansiunii, în timp ce alții au criticat lipsa de inovație și concentrarea sa asupra conținutului reciclat din expansiunile anterioare. În ciuda recenziilor mixte, World of Warcraft: Battle for Azeroth a fost un succes comercial, vânzând peste 3,5 milioane de exemplare în prima sa săptămână de lansare.

III. Caracteristici ale World of Warcraft: Battle for Azeroth

World of Warcraft: Battle for Azeroth prezintă o serie de caracteristici noi și îmbunătățite asupra predecesorului său, Legiunea. Acestea includ:

 • Un nou continent, Kul Tiras, pentru ca Alianța să exploreze.
 • Un nou continent, Zandalar, pentru ca hoarda să exploreze.
 • Un nou plafon de nivel de 120.
 • Un nou raid, Uldir, în care jucătorii pot contesta vechiul Dumnezeu G'huun.
 • O nouă temniță, mamă, în care jucătorii pot explora o operațiune minieră pitică.
 • Un nou teren de luptă, Alterac Valley, în care două echipe de jucători concurează pentru a controla o locație strategică.
 • O nouă profesie, arheologie, în care jucătorii pot excava ruinele antice pentru a găsi artefacte valoroase.
 • Un nou sistem de armuri azerite, pe care jucătorii îl pot personaliza pentru a îmbunătăți abilitățile personajului lor.
Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele caracteristici noi disponibile în World of Warcraft: Battle for Azeroth. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site -ul oficial.

iv. Gameplay of World of Warcraft: Battle for Azeroth

Gameplay of World of Warcraft: Battle for Azeroth este similar cu cel al expansiunilor anterioare din serie. Jucătorii pot alege dintr -una din mai multe curse și clase diferite, apoi pot explora lumea Azeroth, completând căutări, lupta cu monștrii și interacțiunea cu alți jucători. Jocul prezintă o varietate de caracteristici noi, inclusiv un nou sistem de nivelare, o hartă mondială nouă și un nou raid.

Sistemul de nivelare în luptă pentru Azeroth a fost schimbat pentru a permite jucătorilor să se ridice mai rapid. Jucătorii pot acum să se ridice completând căutări, învingând monștri și explorând lumea. Noua hartă a lumii este mai mare ca niciodată și are o varietate de zone noi de explorat. Noul raid, Uldir, este cel mai mare raid din istoria World of Warcraft și prezintă o nouă întâlnire provocatoare a șefilor.

În general, jocul World of Warcraft: Battle for Azeroth este o îmbunătățire semnificativă față de extinderile anterioare din serie. Noile caracteristici fac ca jocul să fie mai accesibil pentru jucătorii noi, iar noul conținut oferă o provocare pentru jucătorii veterani.

V. Extinderi ale World of Warcraft: Battle for Azeroth

World of Warcraft: Battle for Azeroth este al șaptelea pachet de expansiune pentru jocul de roluri de rol online multiplayer (MMORPG) World of Warcraft. Acesta a fost anunțat la Blizzcon 2017 și lansat pe 14 august 2018. Extinderea introduce două noi curse de joacă, The Kul Tiran Humans și Zandalari Trolls, precum și două noi facțiuni, Alianța și Horde. Extinderea prezintă, de asemenea, un nou continent, Kul Tiras și un nou raid, Uldir.

Extinderea a fost întâmpinată cu recenzii mixte de la critici. Unii au lăudat noul conținut și caracteristici, în timp ce alții au criticat lipsa inovației și prețul ridicat. În ciuda recenziilor mixte, extinderea a fost un succes comercial, vânzând peste 3,4 milioane de exemplare în prima sa săptămână.

Următoarea este o listă a expansiunilor pentru World of Warcraft: Battle for Azeroth:

 • World of Warcraft: Battle for Azeroth
 • World of Warcraft: Battle for Azeroth: Rise of the Zandalari
 • World of Warcraft: Battle for Azeroth: Tides of Vengeance
 • World of Warcraft: Battle for Azeroth: Visions of N'zoth
 • World of Warcraft: Battle for Azeroth: Shadowlands

vi. Raids of World of Warcraft: Battle for Azeroth

Raidurile în World of Warcraft: Bătălia pentru Azeroth sunt întâlniri PVE provocatoare care necesită coordonare și muncă în echipă din partea jucătorilor. În prezent, există patru raiduri în joc, fiecare cu propriile sale provocări și recompense unice.

Primul raid, Uldir, este situat în ruinele vechiului oraș Titan Uldir. Jucătorii trebuie să se confrunte cu puternicul Lord G'huun și minionii săi pentru a -l salva pe Azeroth de corupția sa.

Al doilea raid, bătălia de la Dazar'alor, este situată în vechiul oraș Troll Dazar'alor. Jucătorii trebuie să se confrunte cu Imperiul Zandalari și aliații lor pentru a -i împiedica să dezlănțuie o ciumă devastatoare pe Azeroth.

Al treilea raid, Palatul etern, este situat în vechiul oraș Mogu din Lei Shen. Jucătorii trebuie să se confrunte cu puternicul împărat Mogu Lei Shen și slujitorii săi pentru a -l împiedica să -și dezlănțuie puterea întunecată pe Azeroth.

Al patrulea și ultimul raid, Ny'alotha, orașul trezit, este situat în vechiul oraș Ny'alotha. Jucătorii trebuie să se confrunte cu vechiul zeu N'zoth și minionii săi pentru a -l împiedica să distrugă Azeroth.

Raidurile în World of Warcraft: Bătălia pentru Azeroth sunt unele dintre cele mai provocatoare și plină de satisfacții din joc. Aceștia oferă jucătorilor șansa de a -și testa abilitățile și munca în echipă împotriva unora dintre cei mai puternici dușmani din Azeroth.

vii. Dungeons of World of Warcraft: Battle for Azeroth

The Dungeons of World of Warcraft: Battle for Azeroth reprezintă o experiență provocatoare și plină de satisfacții pentru jucătorii de toate nivelurile. Există o varietate de temnițe din care să alegeți, fiecare cu propriile sale provocări și recompense unice.

Unele dintre cele mai populare temnițe din luptă pentru Azeroth includ:

 • The Motherlode
 • The Underrot
 • Templul Sethraliss
 • Tol Dagor
 • odihna regelui

Fiecare temniță are propriul său set unic de șefi, mecanici și jafuri. Jucătorii trebuie să lucreze împreună pentru a învinge șefii și pentru a colecta prada.

Temnițele sunt o modalitate excelentă de a -ți îmbunătăți echipamentul, de a -ți nivela personajul și de a câștiga realizări. De asemenea, sunt foarte distractivi!

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe provocatoare și plină de satisfacții, atunci temnițele sunt locul perfect pentru dvs.

ix. Profesiuni ale World of Warcraft: Battle for Azeroth

Profesiile din World of Warcraft: Battle for Azeroth sunt împărțite în două categorii: adunarea profesii și profesii de artizanat. Adunarea profesiilor permite jucătorilor să colecteze resurse din lume, în timp ce profesiile de elaborare permite jucătorilor să folosească aceste resurse pentru a crea articole.

Există șase profesii de adunare în World of Warcraft: Battle for Azeroth: minerit, herbalism, skinning, pescuit, bijuterii și alchimie. Miningul permite jucătorilor să colecteze minereu din nodurile găsite în lume. Herbalismul permite jucătorilor să strângă ierburi de la plante găsite în lume. Skinning le permite jucătorilor să colecteze piei de la animalele ucise în lume. Pescuitul permite jucătorilor să prindă pește din corpuri de apă din lume. Bijuteriile permite jucătorilor să creeze bijuterii folosind pietre și alte materiale. Alchimia permite jucătorilor să creeze poțiuni, elixiri și alte consumabile.

Există, de asemenea, șase profesii de artizanat în World of Warcraft: Battle for Azeroth: fierărie, croitorie, prelucrare a pielii, inginerie, fermecător și inscripție. Blacksmithing permite jucătorilor să creeze arme, armuri și alte articole folosind metal. Ciorarea permite jucătorilor să creeze îmbrăcăminte și alte articole folosind pânză. Prelucrarea pielii permite jucătorilor să creeze armuri și alte articole folosind piele. Ingineria permite jucătorilor să creeze gadgeturi și alte articole folosind metal și alte materiale. Enchanting le permite jucătorilor să încânte articole cu efecte magice. Inscripția permite jucătorilor să creeze glife care pot fi utilizate pentru a modifica abilitățile vrăjilor și articolelor.

Jucătorii pot învăța profesii vorbind cu un antrenor într -un oraș important. Odată ce un jucător a învățat o profesie, poate începe să adune resurse și să creeze articole. De asemenea, jucătorii își pot nivela profesiile completând căutări, artizanat și vânzând articole pe casa de licitații.

Profesiile pot fi o sursă valoroasă de venit pentru jucători, deoarece pot vinde articolele pe care le creează în casa de licitații. Profesiile pot fi, de asemenea, utilizate pentru a crea articole care sunt utile pentru jucători, cum ar fi echipament, poțiuni și alte consumabile.

ix. Câmpurile de luptă ale World of Warcraft: Battle for Azeroth

terenurile de luptă sunt zone de luptă PVP pe scară largă (jucător versus jucător) din World of Warcraft: Battle for Azeroth. Acestea permit jucătorilor să concureze între ei în echipe de până la 10 jucători. În prezent, există patru terenuri de luptă în luptă pentru Azeroth:

 • Alterac Valley este un teren de luptă clasic care a fost reproiectat pentru luptă pentru Azeroth. Este un câmp de luptă mare cu mai multe obiective pe care echipele trebuie să le concureze pentru a controla.
 • bazinul Arathi este un alt teren de luptă clasic care a fost reproiectat pentru luptă pentru Azeroth. Este un câmp de luptă mai mic, cu trei obiective pe care echipele trebuie să le concureze pentru a controla.
 • Eye of the Storm este un nou teren de luptă care a fost introdus în luptă pentru Azeroth. Este un câmp de luptă circular cu trei obiective pe care echipele trebuie să le concureze pentru a controla.
 • Strand of the Ancients este un nou teren de luptă care a fost introdus în luptă pentru Azeroth. Este un câmp de luptă liniar cu două obiective pe care echipele trebuie să le concureze pentru a controla.

terenurile de luptă sunt o modalitate excelentă pentru jucători de a -și testa abilitățile împotriva altor jucători și de a câștiga recompense. De asemenea, pot fi foarte distractive și sunt o modalitate excelentă de a socializa cu alți jucători.